Блог статии од Страв

АНКСИОЗНОСТ И ПАНИЧНИ НАПАДИ

АНКСИОЗНОСТ И ПАНИЧНИ НАПАДИ - видео од гостувањето на м-р Милка Ололоска, психолог - психотерапевт во Телма Амбуланта во Утринска на Телма

Прочитај повеќе

Личност со опсесивно - компулсивно нарушување

Карактеристики на личноста со опсесивно - компулсивно нарушување

Прочитај повеќе

Кои фактори се одговорни за појавата на стравот?

За да се справите со стравот не треба да го измислувате непознато за да се плашите од тоа. Треба дирекно да се соочите самите со себе и да сфатите дека не ја живеете својата вистинска природа, туку едно незадоволно „јас“ кое има илјадници желби.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување

Популарни статии

Последни статии

Популарни тагови

Архива