Блог статии од месец Април, 2016

Неуспешни и успешни

„Успешните луѓе го прават тоа што неуспешните го одбегнуваат. Не посакувај да биде полесно, посакај да бидеш подобар“ -Jim Rohn

Прочитај повеќе

Мотивација

„Неуспехот никогаш нема да ме престигне, ако мојата желба за успех е доволно силна“ -Og Mandino

Прочитај повеќе

Проблеми

„Понекогаш, најлесниот начин да се ослободите од некој проблем е да престанете да учествувавате во проблемот“ -Jonathan Mead

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување

Популарни статии

Последни статии

Популарни тагови

Архива