Блог статии од месец Март, 2017

Цитат на денот

Спонтаноста доаѓа од срцето

Прочитај повеќе

АНКСИОЗНОСТ И ПАНИЧНИ НАПАДИ

АНКСИОЗНОСТ И ПАНИЧНИ НАПАДИ - видео од гостувањето на м-р Милка Ололоска, психолог - психотерапевт во Телма Амбуланта во Утринска на Телма

Прочитај повеќе

Мотивација на денот

Дали навистина се бориме за тоа што го сакаме?

Прочитај повеќе