Блог статии од месец Февруари, 2016

Неуспех

,,Неуспехот е мало свртување од патот, а не слепа улица“ -Zig Ziglar

Прочитај повеќе

Бидете свои

,,Да бидеш свој во свет кој постојано се обидува да те направи нешто друго, е најголемото достигнување“ ​-Ralph Waldo Emerson

Прочитај повеќе

Никогаш не е доцна

,,Никогаш не е доцна да бидеш тоа што отсекогаш си можел да бидеш“ -George Eliot

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување

Популарни статии

Последни статии

Популарни тагови

Архива