Блог статии од месец Maj, 2016

Се лутите и неможете да го исконтролирате тоа?

Во основа, самите за себе мислите дека сте човек кој тешко покажува што чувствува, дека може и да трпи доста, но кога работите ќе ви се натрупаат, вие ,,пукате“, па почнува викањето, трескањето, кршењето, а понекогаш и рака знаете да подигнете...Секако, кога тоа ќе ви мине, ви станува жал што така сте се однесувале.

Прочитај повеќе

Несигурна емотивна приврзаност

Емотивното приврзување влијае на сите аспекти на личноста. Влијае на она што го чувствувате кон себе и кон другите Овде ќе стане збор за два типа на емотивна приврзаност на кои заедничка основа им е - несигурноста.

Прочитај повеќе

Прави инаку за да добиеш поинакви резултати

„Разликата помеѓу тоа што си и тоа што сакаш да бидеш е во тоа што го правиш“ -Zig Ziglar

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување

Популарни статии

Последни статии

Популарни тагови

Архива