Блог статии од месец Октомври, 2016

Цитат на денот

ТИ МОЖЕШ

Прочитај повеќе

Цитат на денот

Вие сте и говорител и слушател - бидете свесни за својот самоговор.

Прочитај повеќе

Мотивација на денот

Бидете отворени за промени и за предизвици - кога ученикот е подготвен, учителот ќе се појави

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување

Популарни статии

Последни статии

Популарни тагови

Архива