Блог статии од месец Ноември, 2016

Фрустрации

Кога сте исфрустрирани и кога сте под стрес, најголема е веројатноста дека ќе почнете да се однесувате неприлагодено, затоа што сте си ја намалиле вашата способност за логичко размислување. Кога вашата возбуда ќе порасне, не сте во сосотојба да согледате дека постојат и алтернативни решенија.

Прочитај повеќе

Цитат на денот

По тоа како се чувствувале другите ќе ве помнат

Прочитај повеќе

Мотивација на денот

Пронајди ја среќата во себе

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување

Популарни статии

Последни статии

Популарни тагови

Архива