Блог статии од месец Март, 2016

Можност

,,Бидете подготвени кога можноста ќе се појави...Среќа е, кога подготовката и можноста ќе се сретнат“-Roy D. Chapin Jr.

Прочитај повеќе

Моќта на сегашниот момент

,,Еден ден ќе се разбудиш и нема да има повеќе време да ги направиш оние работи кои отсекогаш си сакал да ги направиш. Направи ги СЕГА“-Paulo Coelho

Прочитај повеќе

Убавина

БИСЕРИТЕ, не лежат на морскиот брег. Ако сакаш да ги пронајдеш, мора да нурнеш во длабочините“-кинеска поговорка

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување

Популарни статии

Последни статии

Популарни тагови

Архива