Блог статии од месец Јуни, 2015

Како стравот од неуспех и успех ве води кон одложување?

Кога не носите одлука или не превземате акција која е неопходна како некоја работа би била завршена, вие одложувате. На тој начин, се обидувате да го одбегнете појавувањето на некои непријатни емоции како: страв, тага, срам, бес.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување

Популарни статии

Последни статии

Популарни тагови

Архива