Дали си ти вистинска личност за мене?

Создадете врска која ја заслужувате, независно дали сте: 
во брак и се прашувате како да бидете посреќни
слободни и се прашувате како да не сретнете уште еден погрешен партнер
вљубени, па се прашувате дали вашиот партнер е онаа вистинска личост за вас

На едукативната работилница со совети и соодветни техники ќе ви ја покажеме формулата,  да создадете љубов која ќе трае и ќе ви помогнеме  да се разберете себе и тие кои ги сакате.

Откријте:
како да престанете да ги правите најголемите грешки во љубовта
како да ги осознаете основните вредности кои треба да ги барате кај партнерот
како да ги забележите фаталните маани кај партнерот
како да изработите формула, за врската да ви успее

Во опуштена атмосфера полна со доверба и подршка, водена од искусниот психолог-психотерапевт
м-р Милка Ололоска, ќе стекнете јасна слика за врската која ја сакате, како и увид во можностите да ја остварите.

За едукацијата

Датум и време :29.04.2015 од 19-21 час.

Место на одржување: Работнички Универзитет ,,Кочо Рацин“-Скопје

Пријавување и информации  на тел.: 070/585-033 и 078/335-957.

Цена: 1000 ден.


Пријавуањето е во тек. Бројот е ограничен.

Наши едукации