Блог статии што го содржат тагот цели

Како да ја прошириш твојата зона на комфорот?

Комфорната зона ни дава можност да живеееме без анксиозност користејќи различни форми на однесување кои не држат надвор од зоната на презвемање ризици. Проблемот од останувањето во оваа пријатна зона е тоа што останувањето може да има големо влијание врз нашиот личен развој, како и на успехот воопшто.

Прочитај повеќе

Дали јас можам?

Кога се запрашувам дали можам, дали тоа априори значи дека се сомневам во сопствените способности? Дали способностите се тоа што им недостасува на луѓето, за да тргнат напред? Во повеќето случаи, способностите недостатокот на способности не е проблем.

Прочитај повеќе

Насоување на целите - патот до успехот!

Насочување на целите - патот кон успехот. 7 начини за постигнување успех.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување

Популарни статии

Последни статии

Популарни тагови

Архива