Нови блог статии

Начини на решавање конфликти

Начините кои може да ви помогнат во решавањето на вашите конфликти, се: ПРОМИСЛЕНОСТ- која што може да биде вербална, но и да остане во вас; ДОГОВОР - кој може да го сочинете во вас, како договор помеѓу два спротивни ставови, или како договор со други.

Прочитај повеќе

Цитат на денот

Искористи ги своите способности

Прочитај повеќе

Мотивација

Внимавајте кому и што дозволувате!

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување

Популарни статии

Последни статии

Популарни тагови

Архива