Блог статии што го содржат тагот симптоми на потиснати емоции

Како ги потиснувате своите емоции?

Кога ќе доживеете искуство кое ви е непријатно, болно или тешко и не сте способни со тоа да се носите или едноставно се плашите, често ја запоставувате таа емоција и станувате преангажирани, повеќе вежбате, јадете, пиете, или едноставно се ,,преправате“ дека ништо не се случило. Кога тоа го правите ,емоцијата не ја чувствувате и неа ја потиснуват

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување

Популарни статии

Последни статии

Популарни тагови

Архива