Блог статии што го содржат тагот imago-self цитати

Страв и неуспех

„Стравот убива повеќе соништа отколку било кој неуспех кој би го имале“ -Suzy Kassem

Прочитај повеќе

Желба за успех

„Кога ќе сакаш да успееш толку многу колку што ти е потребен воздухот кога си под вода, тогаш ќе бидеш успешен“ -Eric Thomas

Прочитај повеќе

Животна перцепција

„Животот е 10% од тоа што ми се случува а 90% од мојата реакција на тоа“ -Charles R. Swindoll

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување

Популарни статии

Последни статии

Популарни тагови

Архива