Наши едукации

За сите оние кои се интересираат за теми од личен развој и кои сакаат подобро себе да се разберат, да разберат на кој начин функционира нивната личност, психа, ум. За оние кои сакаат да научат конкретни начини како да се искористи можта на умот за остварување цели, исполнување на својот животен потенцијал и исполнет живот. За оние кои сакаат да научат конкретни алатки и техники за оптимално функционирање на умот.
Заслужувате да го имате сето она што денес заради анксиозноста  и паниката неможете да го имате како: моќ, слобода, радост, моменти на сегашност, самопчитување, позитвно самовреднување...

Надминете ги анксиозноста и паничните напади

Заслужувате да живеете живот ослободен од анксиозност и панични напади. Заслужувате да го имате сето она што денес заради стравот не можете да го имате како: љубов, моќ, слобода, радост, моменти на сегашност, самопчитување, позитвно самовреднување...

Зголеми ја самодовербата

Колку пати самите за себе си кажавте дека сте бескорисни, безвредни, непривлечни, губитници? Низ животот се движите сосема уверени дека другите ве сметаат за неспособни и неуспешни. 

Зајакнете ја самодовербата

Ви нудиме испробани функционални и конкретни методи, техники и вежби кои ќе ви помогнат да  стекнете самодоверба.

Од анксиозност и паника со смиреност и хармонија

Заслужувате да го имате сето она што денес заради анксиозноста и паниките неможете да го имате како: моќ, слобода, радост, моменти на сегашност, самопчитување, позитвно самовреднување...

Негативни мисли и негативни емоции

Со вашите негативни мисли престанете да се борите, да ги анализирате и премногу внимание да им посветувате. На тој начин ги храните и им давате сила и моќ. Ако дозволите долго време во вас да опстојуваат стануваат ваш внатрешен негативен говор.